Over George

Mijn naam is George de Leeuw, 65 jaar en ik ben woonachtig in Sint Maartensdijk. Ruim 29 jaar ben ik getrouwd geweest met mijn man Carino. In juli 2020 ben ik onverwachts weduwnaar geworden. Gelukkig heb ik sinds enige tijd weer een vriend, Ralph.

Mijn werkervaring ligt in het bankwezen. Na mijn studie Rechten in Utrecht ben ik 29 jaar bankier geweest, grotendeels in de stad Rotterdam. Sinds 2011 rentenier ik en doe ik freelance advieswerk.

Al twee bestuursperiodes zet ik mij als raadslid voor Algemeen Belang Tholen in, waarvan zeven jaar als lid van het presidium en voorzitter van de Commissie Bestuurszaken. Dit doe ik met veel plezier en geeft mij voldoening.

Algemeen Belang Tholen is voor mij de partij in de gemeente Tholen, die als enige partij opereert vanuit de gedachte er te willen zijn voor de inwoners van Tholen. Geen verbondenheid met een landelijke partij. Een partij die voor een gezonde financiële positie kiest. Een partij die met beide benen op de grond staat. Een partij die als eerste aandacht vroeg in de onkruidbestrijding en als enige partij een duidelijke antwoord had over de zonneparken en uitbreiding van windmolenparken: nee!

Ik zet mij de komende bestuursperiode weer erg graag in.